Информация

Компанията Business Process technologies представиха уникалната технология Wеbwеllnеѕѕ на пазара през 2017г. Тази система съдържа няколко десетки know-how и е единствената в света за пълен цикъл на тестване на тялото и предотвратяване на редица заболявания. Разработена е от LidoMed Bio Research and Production Enterprise, изключително за Business Process Technologies. Системата е резултат от дългогодишни изследвания и 20-годишен опит в производството на хардуерни и софтуерни системи и терапевтични техники в областта на рефлексотерапията, биорезонансните технологии и енергийно-информационната медицина.

product web wellness

Webwellness се утвърди като лидep №1 в пpoизвoдcтвoтo нa ycтpoйcтвa зa биopeзoнaнc в cвeтa. И тoвa нe e бeз пpичинa! Инoвaтивнитe възмoжнocти, ĸoитo cмe въвeли в нaшитe ycтpoйcтвa нe ca дocтъпни зa ĸoнĸypeнтитe. A eтo и няĸoи oт тяx:Webwellness се утвърди като лидep №1 в пpoизвoдcтвoтo нa ycтpoйcтвa зa биopeзoнaнc в cвeтa. И тoвa нe e бeз пpичинa! Инoвaтивнитe възмoжнocти, ĸoитo cмe въвeли в нaшитe ycтpoйcтвa нe ca дocтъпни зa ĸoнĸypeнтитe. A eтo и няĸoи oт тяx:

 • Wеbwеllnеѕѕ cме пъpвитe, ĸoитo въвeждаме oблaчeн coфтyep в пoдoбнa aпapaтypa. Toвa гapaнтиpa, чe нaшитe ycтpoйcтвa ce aĸтyaлизиpaт aвтoмaтичнo за всички потребители. Beднaгa щoм cмe нaпpaвили пoдoбpeния в coфтyepa, тoй мoмeнтaлнo и aвтoмaтичнo ce aĸтyaлизиpa зa xиляди дyши. Цялaтa инфopмaция зa вac ce cъxpaнявa в Gооglе cъpвъpи. A тoвa oзнaчaвa, чe aĸo ĸoмпютъpът e бил изгyбeн или повреден, то инфopмaциятa ви щe бъдe зaпaзeнa нa cъpвъpa. Необходимо ви е само oбopyдвaнeтo ви и можете дa ce cвъpжeтe c вceĸи ĸoмпютъp, нaвcяĸъдe пo cвeтa и дa зaпoчнeтe. C пoмoщтa нa нaшитe пpoгpaми е възможно дa yпpaвлявaтe ycтpoйcтвaтa и диcтaнциoннo.
  Системата за бази данни Cloud, която непрекъснато се подобрява и допълва е система за изкуствен интелект, която става по-точна с всеки нов тест и това прави компанията един от лидерите в индустрията, работещи с облачни услуги и интелигентни здравни системи.
 • Cиcтeмaтa Wеbwеllnеѕѕ единствената в света, cпocoбнa дa фopмиpa yниĸaлeн автоĸoмплeĸc. По направената диагностика и въз ocнoвa нa нaтpyпaния oпит, програмата сама изготвя автокомпекс, съобразен изцяло със състоянието на вашето тяло в реално време.

История на метода

През 1920 г. ученът Роял Реймънд Райф изобретява първия в света ултравиолетов микроскоп и микроманипулатор. Използвайки този сложен инструмент, Райф е първият, който вижда жив вирус. Той усърдно идентифицира индивидуалния спектър на емисиите на всеки микроб, използвайки свойствата на спектралния разрез. Така той повлиява на вируса със собствена честота, което довежда до резонанс. Честотното излъчване с усилване на резонанса, може да бъде обяснено като две океански вълни, които се усилват взаимно, когато се слеят. По този начин ученият увеличил естествените им вибрации, докато вирусите умрели от радиация, което обаче не навредило на околните тъкани. Роял Реймънд Райф нарича тази честота „смъртна вибрационна норма“.

история на webwellness
история на webwellness - биорезонанс

Друг интересен момент е, когато през 1920г. Роял Реймънд Райф открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. След като излекува всички заразени животни, ученът доказва, че лечението на рака, а и на всяка друга болест е възможно, стига да бъде повлияно с правилната електромагнитна честота. Той открива, че принципът на резонанса, който използват оперните певци, за да счупят стъклена чаша с гласа си, може да бъде използван и в борбата с над 500 болести. Установявайки честотата на патогенните организми, Райф ги облъчва с нискочестотни вълни и разрушава мембраната им, без това да влияе на здравите клетки. Болните клетки пък свежда в баланс и те се самолекуват.

Използвайки този метод на лечение, през 1934г. Райф успява да излекува 16 болни пациента в крайна фаза на рак, които предварително наел. Действията му били подкрепени от Южнокалифорнийския университет, чиято изследователска комисия потвърдила излекуването им.

Тези принципи на влияние върху патогенните микроорганизми са основата за работата на уникален комплекс – хармонизиращото устройство Life Balance и експресното устройство за сканиране и съставяне на комплекси Life Expert Profi.

Наблюдаваме под микроскоп как устройството Life Balance действа върху патогенните организми (паразити, вируси и бактерии). Забележителното е, че няма никакво отрицателно въздействие върху здравите клетки. Нещо, което никое лекарство или антибиотик не може да постигне.

Принцип на биорезонанса

Всяка клетка от нашето тяло излъчва електромагнитни вълни или иначе казано вибрира на определена честота. Клетъчните вибрации образуват спектър със слаби електромагнитни вълни, които за всеки орган са различни. Стресът, лошата храна и нездравословния начин на живот, неблагоприятната околна среда, срещата с патогенни организми, както и много други фактори повлияват на органите и системите ни да „излязат“ от правилната честота на вибрация.

Биорезонансните скенери улавят и анализират честотата на електромагнитните вибрации на клетките и установяват нарушенията. Устройствата за биорезонансна терапия, от своя страна успяват да коригират честотата на вибрация и свеждат тялото в баланс. Така то само успява да се бори и самолекува.

Биорезонансна диагностика и терапия

Биорезонансното тестиране и терапия са напълно безопасни процедури. Въз основа на диагностичния скрининг и откритите аномалии в даден орган, за електромагнитните вълни се задават определени параметри, които са различни за различните заболявания и състояния. Благодарение на тези настройки, терапията се насочва към засегнатите клетки, а за здравите няма отрицателно влияние. Ако пък причината за заболяването са паразити, вируси или бактерии, нискочестотните вълни се насочват към тях, като ги облъчват и убиват, без това да оказва негативно влияние на човека.

Биорезонансната технологията е предназначена да регулира енергийните модели на тялото ви и ефективно да ги „настройва“ на хармонична честота, което може да помогне при проблеми, скрити дълбоко във вашата физиология.

Биорезонансната терапия коригира честотите в човешкото тяло. Когато клетките на тялото работят с оптималната си честота, тялото може да се възстанови и да се предпази от околната среда. Жизненоважно е тялото да работи на оптималното си ниво, за да възстанови, излекува и/или да укрепи доброто си състояние.

Кой може да се възползва от биорезонансната технология?

Тази деликатна и неинвазивна терапия е подходяща за всеки – от малки деца и хора в добро общо състояние, до възрастни хора с хронични здравословни проблеми. Особено подходяща е за хора, които търсят по-деликатни и безопасни начини за лечение и въздействие.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Въз основа на множество клинични изследвания няма данни за отрицателно въздействие или вредни излъчвания от биорезонансната диагностика и терапия. Съществуват само предимства, а ето и някои от тях:

 • Биорезонансната диагностика помага за откриване на дадено заболяване рано, дори преди появата на първите симптоми

 • Състоянието и функциите на всички органи могат да бъдат определени в един тест в рамките на минути

 • Диагностичните устройства определят точния вид на патогенните организми

 • С помощта на биорезонансната технология, можем да определим отрицателното въздействие на екологичните, токсичните и други фактори

 • Първичното място на заболяването винаги се определя точно

 • Тестването помага да се установи към какви вещества или продукти сте алергични

 • Биорезонансната технология ви позволява ефективно да се борите с болестта без да използвате лекарства или ако използването на такива е наложително, може да се определи точния им процент на ефективност за вас във всеки момент

 • Устройствата за биорезонансна терапия са отлични за подобряване на вашето здраве и увеличаване на имунитета

Ефективна ли е биорезонансната технология?

Като всеки друг метод на лечение, биорезонансът има своите поддръжници и опоненти. Но в подкрепа на този вид терапия има много на брой установени факти и резултати, които потвърждават ефективността и.

Биорезонансната терапия се използва от над 30г., като през това време са проведени много независими проучвания. А ето и най-значимите от тях:

Отказ от тютюнопушене

През 2014г. е проведено мащабно проучване с хора, готови да се откажат от цигарите. Участниците били разделени на две групи. При едната група бил упражнен плацебо ефекта, а при другата – биорезонансна терапия. За една седмица 77,2% от хората в биорезонансната група отказали пушенето, докато в плацебо групата успеваемост имали само 54,8%. Още по-изненадващи били резултатите след 1 година, които установили, че 28,6% от хората, при които бил използван биорезонанс продължили да не пушат, а пък в плацебо групата цифрата била 16,1%.

Болки в корема

При това проучване изследваните хора имали проблеми със стомашно-чревния тракт. Резултатите показали, че биорезонансната терапия ефективно намалява болката в стомаха и подобрява общото състояние на пациентите.

Алергии

Алергичните реакции са една от областите, в които биорезонанса има най-голяма ефективност. Учени от цял свят са провели множество проучвания, които включват както контролирани изследвания (с плацебо ефект), така и неконтролирани, които доказват метода като работещ.

Фибромиалгия

Едно проучване сравнява ефективността на биорезонанса и акупресурата при мускулни болки. Според изследователите подобрение има и от двата метода, но при БРТ е 72%, докато в масажната група процентът е само 37.

И все пак най-силните доказателства са хилядите положителни отзиви на хора по целия свят. Особено ценни са резултатите на хора с хронични проблеми, при които традиционната медицина не е успяла да помогне. Почти всички пациенти споделят, че общото им здравословно състояние се подобрява и настиват много по-рядко.